2015. 07. 15.

Fontos

Sziasztok!

Ez nem egy túl boldog bejegyzés, de sajnos jelenleg azt tartom a legkorrektebbnek, ha mindenféle sallang és nyáladzós ígérgetés nélkül megírom nektek a dolgokat. 
Mint már az elmúlt években, most is elköltöztem otthonról a nyár végéig, ami sajnos azzal jár, hogy éjszakánként nem mindig van időm írni, nap közben pedig az esélye annak, hogy internet közelébe jutok, körülbelül nulla. De ne essen senki se kétségbe ( már ha van olyan, akit szíven üt a tény ), NEM SZÜNETEL A BLOG ÉS NEM HAGYOM FÉLBE. Ez csupán annyit jelent, hogy az eddigi összevisszaság csak még nagyobb a káosz, de megpróbálom elfogadható időközönként feltenni az újabb részeket. 
Tavaly sikerült áthidalnom ezt a problémát azzal, hogy az érettségi szünet alatt megszületett a blog első 10-12 fejezete, amit egy idő után egyenként két-két részletre bontva töltöttem fel, de idén sajnálatos módon nem volt ilyesmire lehetőségem.
Ígérem, amint lesz szabadnapom, vagy egy szabadabb estém, megírok egyszerre legalább két részt, hogy a későbbiekben kevesebb legyen a késés.

Köszönöm a megértéseteket, és a türelmeteket, ha megtiszteltek vele.

Legyetek rosszak,
xx Lu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése